Modtagelsen af min bog Gensyn med fremtiden

“Bogen er også vidtfavnende i den forstand, at forfatteren lader sig inspirere af mange forskellige discipliner. Der inddrages rene politologiske og sociologiske studier, der inddrages historiske afhandlinger og såmænd også Haidts psykologiske banebrydende studier. I den forstand er forfatterens mange arbejder polyhistoriske, en sjælden blomst i dagens verden, hvor enøjet specialisering er ved at blive normen!”

– Søren Hviid Pedersen, Critique (læs hele anmeldelsen her)

”Vestens liberale samfundsmodel møder i disse år modstand, Europas mure ryster og drømmen om det planetariske paradis synes uden for rækkevide. Den konservative tænker Kasper Støvring giver i sin nye bog Gensyn med fremtiden – Et essay om den nye verdensorden sit bud på, hvorfor Vesten er i forfald og opstiller samtidig en model for en ny og konservativ vej ud af tidens krise. Det er spændende læsning om tidens ideologiske skillevej og kan anbefales til alle, uafhængigt af politisk ståsted.”

– Jonas M. Hoeck, POV International (læs hele anmeldelsen her)

”Kasper Støvring spilder ikke tiden på at kritisere socialismens forståelse af verden, nej, det er den idealistiske og aktivistiske liberalisme, han gør op med i en kritik af dens tro på, at hele verden er klar til at overtage de vestlige værdier i takt med, at moderniseringen gør verden ensartet. […] I kravet om anerkendelse finder han forklaringen på terrorhandlingerne fra Breivik til Islamisk Stat, men også på den modige indsats af forkæmpere for ytringsfrihed og dissidenter. Det er en original, udfordrende og vigtig bog, Støvring har skrevet på baggrund af en omfattende læsning.”

– Uffe Østergaard, Kristeligt Dagblad

“Et godt råd til især de uddannelsessøgende unge, der er usikre på verdens fremtidige indretning: find litteratur, der ikke er en del af studiepensum, men som på kvalificeret grundlag giver relevante pejlinger om klodens kurs. Og nej, det handler ikke om klimaforandringer og nødvendigheden af elbiler, men om forholdet mellem kultur, økonomi og teknologi i bredeste forstand.”

– Flemming Ytzen, Politiken (læs hele omtalen her)